Papoea-Nieuw-Guinea

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Papoea-Nieuw-Guinea

Onroerend goed te koop in Papoea-Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea ligt in het zuidwesten van de Stille Oceaan en omvat de oostelijke regio van Nieuw-Guinea en zijn eilanden. Gekenmerkt door een enorme biologische en culturele diversiteit, staat het bekend om zijn stranden en koraalriffen.

Port Moresby is de hoofdstad van de staat en het is ook de meest dichtbevolkte stad en de belangrijkste haven.

Vastgoed te koop in Papoea-Nieuw-Guinea, Port Moresby en andere stedelijke centra zijn duur en dit komt ook tot uiting in de hoge kosten van goederen en diensten, waaronder voedsel, nutsvoorzieningen en veiligheid.

Ook is de toegankelijkheid van onroerend goed te koop in Papoea-Nieuw-Guinea een systemisch probleem dat zowel de overheid als de particuliere sector proberen aan te pakken.

Uit een enquête uit 2018 bleek dat de gepercipieerde onbeschikbaarheid sinds 2017 is toegenomen, met 87% van de respondenten die het gelooft of een woning in Papoea-Nieuw-Guinea matig of zeer onhoudbaar koopt (respect met 85% in 2017).

Terwijl degenen die geloven dat het kopen van een onroerend goed te koop in Papoea-Nieuw-Guinea handig is, tot erg handig, daalden met 14% tot 12%.

Het toewijzen van deze wijziging is moeilijk. Stijgende verstedelijking, degenen die verhuizen van landelijke-stedelijke gebieden op zoek naar werk en andere kansen, het is zeker een bijdragende factor.

Nogmaals, de meeste mensen geloven hoe laat het beste is om een ​​onroerend goed te koop in Papoea-Nieuw-Guinea te kopen, maar dit is licht gedaald sinds 61% in 2017, 56% in 2018.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB